Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі припинять роботу розрахункові каси для оплати за газ

Від 28 листопада тернополяни вже не зможуть оплатити за спожитий природний газ у розрахункових касах спеціалізованих підприємств. А саме, припинять свою роботу розрахункові каси ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз» за адресою вулиця М. Шептицького, 20 та на вулиці Родини Барвінських, 4.

Оскільки тепер з кожним днем все більше споживачів послуговуються сучасними можливостями проведення оплати за комунальні послуги, доцільність функціонування розрахункових кас суттєво зменшилася. До слова, у райцентрах Тернопільщини та у інших обласних центрах розрахункові каси спеціалізованих підприємств не функціонують вже тривалий час. Про це повідомляє адміністрація ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз».

Нагадуємо, що після 27 листопада готівковий розрахунок за спожитий газ можна буде здійснити у банківських установах та у відділеннях АТ « Укрпошта».

Для безготівкової оплату за спожитий природний газ радимо скористатися «Особистим кабінетом» на сайті підприємства gazpostach.te.ua,  системою eps.org.ua чи oplata.te.ua

Нагадуємо, що оплату за газ варто здійснювати  у проміжку між 10 та 20 числом місяця, наступного за розрахунковим

Зеленський присвоїв відомому тернополянину звання “Народного артиста України” (ФОТО)

Чоловіки, які жорстоко вбили тернопільську таксистку Женю, хочуть вийти на свободу