Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі зловмисники заради наживи демонтували деталі від рельсів

Повідомлення у поліцію поступило від співробітників колійного господарства.

Кримінальні провадження за фактами крадіжок комплектуючих залізничного полотна розпочали слідчі Тернопільського відділу поліції. Злочин стався в обласному центрі.
-Виїхавши на місце злочину, поліцейські застали двох осіб: тернополянина, 1985 року народження, раніше судимого та жителя Чорткова, 1990 року народження,- кажуть у поліції.
Як з’ясувалося, злодійський дует не вперше промишляв на залізниці. Напередодні зловмисникам вдалося демонтувати велику кількість комлектуючих кріплень: 180 шурупів, 38 підкладок та 137 костилів. Крадений метал зловмисники здали як металобрухт, виручивши трохи більше трьохсот гривень, хоча реальна вартість – в рази більша. Поліцейським вдалося вилучити частину речових доказів з пункту прийому брухту.
-Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 та частиною 3 статті 15, частиною 2 статті 185 ККУ, -розповідає слідча.
Наразі вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам та обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

На Тернопільщині побільшало елітних автомобілів

“Нива” розгромила “Ужгород” і повернулася в лідери Другої ліги (ВІДЕО)