Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині буде прохолодно і морозяно, але тепло ще повернеться

Цими вихідними на Тернопільщині буде прохолодно та морозяно. Втім, потепління обіцяє повернутися. Уже наступного тижня метеорологи передбачають до десяти градусів тепла.

Потужний східний антициклон із красивим кіношним ім`ям Quincy вихідними й надалі нас виморожуватиме, – розповідає Наталка Діденко. Однак більш тепла погода уже не за горами.

«Потепління я вже бачу, прогностичні моделі вказують на збільшення опадів та потепління з 28-го листопада. А 23-24 листопада в Україні очікується вночі -3-9 градусів, місцями -9-12 градусів, а в денні години буде також не липень, від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. Вищою очікується температура повітря у західних областях: вдень +1+5 градусів. Сильний, до штормових поривів, південно-східний вітер створюватиме небезпеку на Заході. Опади вихідними малоймовірні, бо ж – антициклон. Лише завтра в західних областях є ймовірність місцями невеликого то снігу, то дощу – словом, слабкі опади. І, між іншим, де опади та низька температура повітря, там і ожеледиця. Водії, що їдуть на Західній України, і не думайте без зимової гуми подорожувати, може бути небезпечно».

Отже, цими вихідними на Тернопільщині морозитиме, а подекуди можливий сніг. Втім, подальші прогнози у метеорологів більш оптимістичні.

Тернопільська “Нива” зіграє сьогодні останню гру

Водій з Тернополя наражав на небезпеку інших людей, бо просто поспішав (ВІДЕО)