Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зеленський вручив Сопелю посвідчення голови Тернопільської ОДА

Представлення нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося 1 листопада.


Президент України Володимир Зеленський призначив головою Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.
Ігор Сопель подякував Президентові України за високу довіру.
«Для мене це велика честь і водночас велика відповідальність. Я докладатиму всіх зусиль, щоб виправдати цей кредит довіри», – зазначив він.
Ігор Сопель підкреслив, що вважає Тернопільщину краєм з великим промисловим, аграрним, науковим і туристичним потенціалом. «Потенціалом, який ми разом з вами повинні розкрити та розвинути», – наголосив новопризначений голова ОДА.
Очільник облдержадміністрації запевнив, що відкритий для «всіх порядних людей, які готові працювати чесно та прозоро», інвестувати в економіку, інфраструктуру та соціальну сферу області.
Він закликав присутніх у залі до спільної праці на користь Тернопільської області.
Ігор Сопель народився 1974 року в м. Хоросткові Гусятинського району Тернопільської області. Закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, інженер-механік. Займався підприємницькою діяльністю. Разом з дружиною Ольгою є багаторічним фанатом творчості “95 кварталу”. Часто бував на концертах, які навіть гостювали у нього вдома. Facebook-стрічка Сопелів “забита” спільними фото з зірками “кварталу”.
Обрання Зеленського  Президентом України стала стала для Ігоря Сопеля “соціальним ліфтом”. Він балотувався в нардепи від “Слуги народу”, але програв самовисуванцю Миколі Люшняку.

Біля Тернополя оштрафували на 174 тисячі гривень водія з Польщі (ФОТО)

Як на Тернопільщині легалізували 46 мільйонів гривень