Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Якої погоди чекати на Тернопільщині цього тижня

Розпочнеться тиждень на Тернопільщині сонячною і теплою погодою. Упродовж доби стовпчики термометрів сягатимуть 19 – 24 градусів тепла вдень. Втім, уже зі середини тижня в регіоні помітно похолоднішає.

Бабине літо в Україні продовжується. Цими днями жителі більшості регіонів зможуть далі насолоджуватися теплом і сонцем, – каже синоптик Наталка Діденко.

«У понеділок, поки британці, французи та іспанці, не кажучи вже про мешканців скандинавських країн, трястимуться від холоду, українці ніжитимуться під теплим сонечком. Атмосфера своє робить – 21-го жовтня погода в більшості областей України залишається без змін. Опади малоймовірні, температура повітря протягом дня +17+24 градуси. Плаватимуть статечно тумани, створюючи фантастично красиві світанки. Дощів не видно й надалі, лише 24-го жовтня є ймовірність опадів у деяких регіонах. Температура повітря в другій половині тижня знизиться в Україні на 2-5 градусів».

Отже, найближчого похолодання на Тернопільщині радять чекати уже від середи. Втім, температурні показники знизяться всього на декілька градусів.

На Тернопільщині тракторист викрав понад 80 літрів пального (ФОТО)

Гралися у хованки: на Тернопільщині хлопчика вдарило струмом у трансформаторній будці (ФОТО)