Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі спіймали планокурів (ФОТО)

Наркотичні речовини вивили тернопільські правоохоронці цими вихідними у двох чоловіків в обласному центрі. За словами останніх, речовини були передбачені для власного вживання.

У Тернополі на вулиці Живова під час поверхневої перевірки у 51-річного тернополянина було виявлено поліетиленовий пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, що схожа на наркотичну», – повідомили у Патрульній поліції області. За словами чоловіка, ця речовина була передбачена для власного вживання.

«Цього ж дня на бульварі Шевченка, отримавши виклик від військовослужбовців НГУ, інспектори ТОР одразу ж прибули за вказаною адресою. В ході поверхневої перевірки, згідно з чинним законодавством, поліцейські виявили у 22-річного громадянина пакетик з зеленою речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Зі слів останнього, це канабіс. В обох випадках на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу».

Додамо, за виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів або психотропних речовин передбачена, як кримінальна, так і адміністративна відповідальність. Порушники можуть потрапити до в’язниці на три роки.

У Тернополі згорів будинок

На Тернопільщині на подвір’ї чоловік знайшов муляж вибухівки