Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі в садочках та лікарнях відновили подачу тепла

Від сьогодні, 28 жовтня, у закладах охорони здоров’я та закладах дошкільної освіти Тернополя розпочинається опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова.

Уже від сьогодні подача теплоносія відновиться для садочків та медичних закладів, а починаючи з завтрашнього дня, 29 жовтня, опалення буде увімкнуто і в школах, оселях та інших категорій споживачів.

Фахівці комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні дні тернополяни можуть звертатися до аварійно-диспетчерських служб.

Окрім того, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках. Відтак, часто через небажання віддчинити двері чи відсутність господарів, затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.

На Тернопільщині дівчинка посварилася з батьком і пішла з дому (ФОТО)

На Тернопільщині в барі підрізали неповнолітнього хлопця