Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Історія тернополянки, яка схудла на 30 кг

Востаннє цю сукню Оксана  Боднар одягала ще торік. Тоді жінка важила майже 90 кілограмів. Однак взимку вона твердо вирішила – мусить взятися за себе і схуднути. 

Оксана розповідає, що мріяла схуднути ще у дитинстві. У школі з  неї часто насміхалися через надмірну вагу. Дівчина, бувало, не їла по кілька днів,  а потім нерідко втрачала свідомість. Та все ж Оксані вдавалося скинути кілька кілограмів, а з часом вага знову збільшувалася.

Торік, під час медогляду, Оксані поставили діагноз – ожиріння 2-го ступеня. Відтоді вона вирішила кардинально змінити свій спосіб життя.

“Зараз у мене раціон: прокидаюся о пів на сьому годину ранку. Випиваю дві чашки теплої води. Вона і для організму корисніша. Через півгодини я снідаю. Це може бути яєчня з овочами чи каша будь-яка”, – каже Оксана.

Оксана повністю відмовилася від випічки та шкідливої їжі. В її раціоні багато фруктів, овочів та різноманітних каш. Після того, як знайомі побачили, що жінка схудла – почали закидати, що вона нічого не їсть. Щоб доказати протилежне Оксана фотографувала свої сніданки, обіди та вечері. Зараз її вага становить 59 кілограмів.

Щоб підтримувати її у нормі Оксана почала займатися спортом. Щодня бігає на центральному стадіоні.  Оксана каже, не могла б скинути 30 кілограмів, якщо б не підтримка чоловіка. Він і сам надихнувся прикладом дружини і схуд на 8 кілограмів.

 

“Не раз вона дивилася “Зважені то щасливі”. Все налаштовувалася, врешті-решт я їй казав рахувати калорії. Вона дослухалася, почала займатися собою і появилася сила волі”, – каже чоловік Оксани Ігор Боднар.

Сім’я Боднар каже, схуднути вдалось і тому, що харчуватись почали правильно.

Джерело: “Т1”.

У Тернополі відбулася всесвітня молитовна акція

У Тернополі з’явилися сходи-піаніно (ФОТО)