Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Помер відомий тернопільський депутат

На 59 році життя перестало битися серце Олександра Башти.
Інформацію про смерть політика, активіста, депутата Тернопільської обласної ради телеканалу ТВ-4 підтвердили у лікарні швидкої допомоги.
Олександр Башта кілька тижнів тому потрапив до лікарні із інсультом та впав у кому. Його прооперували, згодом Башта прийшов до тями. Медики у інтерв’ю місцевим журналістам говорили, що стан чоловіка стабільний, є динаміка до покращення.
Після того, як Олександр Башта прийшов до тями, на нього чекала реабілітація. Чоловік був ще дуже слабким.
Як повідомив, головний лікар міської лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський, Олександр помер сьогодні о 19.35 в реанімації. Причина смерті – обширний крововилив.

Башті було 58 років.  Навчався у вищому військовому училищі льотчиків. Після закінчення вузу отримав диплом за спеціальністю льотчик-інженер. З 1989р. по 1992р. навчався у Тернопільському педагогічному інституті на кафедрі фізичного виховання, працював тренером з тенісу.
24 серпня 1992 року при виконані польоту на параплані отримав травму хребта. З того часу пересувається на візку, інвалід I групи. Активний учасник паролімпійського руху. Майстер спорту України.
З 1996 року працював, ТОВ НатурПродуктВега
Громадський діяч з 1995 року. Член фракції Всеукраїнське об’єднання «Свобода»

Папа Франциск затвердив священика з Тернопільщини на високу церковну посаду

У Зеленського придумали, як зупинити відтік молодих українців на заробітки