Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Олександр Башта прийшов до тями після кількох тижнів коми

Депутат облради Олександр Башта прийшов до тями. Медики кажуть, стан чоловіка стабільний, є динаміка до покращення.

Зараз навіть звичайне вітання для нього це подвиг. Йому важко говорити і до нього помалу повертається пам’ять. Поки що Олександр пригадує лише своє ім’я та прізвище. А лікарі називають це вже великим досягненням. Реабілітація Олександра Башти після інсульту триватиме ще не один тиждень кажуть у медзакладі. Медичний директор з лікувальної роботи НКП”Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги” Світлана Вус наголошує, шанси врятувати чоловіка були мінімальні. Проте, завдяки команді лікарів-професіоналів депутата облради вдалось повернути до життя.

Павло Бідзіля один із команди лікарів, хто врятував життя Олександра Башти, наголошує, досягти позитивного результату вдалось не тільки завдяки професіоналізму, але й за допомогою сучасного обладнання.

У лікарні швидкої допомоги медики можуть робити операції, які раніше робили лише закордоном.

Нагадаємо, сьомого вересня Олександр Башта брав участь у змаганнях. Саме там, при навантаженнях, йому стало погано. Згодом чоловік втратив свідомість. Його шпиталізували спочатку до психоневрологічної лікарні. Там медики діагностували інсульт, далі перевели до Тернопільської лікарні швидкої допомоги і прооперували.

 

21-річний тернополянин викликав поліцію, бо злякався своїх галюцинацій (ФОТО)

Негода наробила біди у п’яти областях України