Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині водій пропонував поліцейським 5000 гривень хабара

Водію – порушнику ПДР, що запропонував 5000 грн правоохоронцеві за не притягнення до адмінвідповідальності, повідомлено про підозру.

Теребовлянською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру особі, що запропонувала та надала неправомірну вигоду поліцейському за не притягнення її до адміністративної відповідальності.

Встановлено, що у другій половині вересня 2019 року до працівника одного із територіальних органів Національної поліції в Тернопільській області звернувся житель Теребовлянщини та запропонував і надав йому 5000 грн за сприяння у вирішенні питання щодо не складання протоколу про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Працівник поліції відмовився від неправомірної вигоди, а дії особи були відповідним чином задокументовані. Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція частини 1 статті 369 Кримінального кодексу України за вчинення інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від п’ятисот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Тернопільська обласна рада збирається, щоб поговорити про формулу Штайнмайєра

“Пішла звідси!”: у Тернополі водій у негоду виштовхнув жінку з салону (ВІДЕО)