Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині на пожежній вежі намалювали дракона (ФОТО)

У Чорткові з’явився новий мурал. Намалювали його художники з Black Izolyenta Studio.Малюнок має символічне значення.

— Ми почали наш проект з муралу, метою якого є: стати магнітом уваги людей до професії рятувальника, до тих мужніх та хоробрих людей, які на перший погляд звичайні люди, яких не відрізнити з поміж натовпу, але в середині ховається безстрашність, рішучість і відвага. У найекстремальніших умовах, які за покликом серця пішли рятувати людей від “негоди”, на вежі ми її зобразили у вигляді дракона, який є страшним та нещадним злом, що руйнує все на своєму шляху, не зважаючи на будинки, храми, знакові споруди будь-якого міста чи людські життя.

Чортківська ратуша тут не випадково, вона є для прив’язки муралу до нашого міста, адже стиль ратуші є величезною рідкістю у наших краях і ми маємо гордитися такою унікальною спорудою.

Ми вирішили зобразити її палаючою,по якій лазить те зло, щоб привернути увагу до пам’яток, які ми можемо безповоротно втратити і ми зобов’язані берегти їх, щоб мати ту унікальність нашого міста і краю загалом. Червоне сіяння навколо ратуші, показує ту силу вогню, яка наводить страх на людей, але з цим всім доводиться боротися саме пожежникам. Сяйво від щита символізує те, що рятувальник тримає удар будь-якого зла, яке завжди буде переможене, — повідомляють автори муралу.

 

 

16-річного тернополянина поліцейські підозрюють у пограбуванні дитини

Випила зайвого: у Тернополі 17-річна дівчина потрапила до лікарні через отруєння алкоголем