Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Найкращі ідеї від шанувальників Lego

Жоден виробник іграшок у світі такого ще не робив: корпорація Lego запустила проект, у якому будь-хто може виставити на спеціальному сайті свою розробку або добре продуману концепцію нової іграшки з улюблених пластикових цеглинок.

Якщо пропозиція набирає 10000 голосів «за» – іграшку запускають у масове виробництво в ексклюзивній серії лего ideas . Може, у вас теж є гарна ідея для Лего?

Книга, що оживає
Перша у світі лего-книга, яка містить дві улюблені дитячі казки: «Червоний капелюшок» та «Джек та бобове стебло». Окрім класичної історії, маленький читач прямо у книзі відтворює зустріч головної героїні із вовком та будиночок бабусі. Або будує фортецю чудовиська з іншої казки.

Як він туди потрапив? 
Лего-версія улюбленого сувеніра «корабель у пляшці». Не треба боятися – лего корабель не потрібно збирати особливими інструментами через вузеньке горло пляшки з-під рому. Всі деталі конструктора збираються легко навіть дитиною. В результаті кропіткої праці ви отримаєте прозору ємність із трьохщогловим кораблем «Левіафан» із золотою прикрасою бортів, іменну табличку, підставку із глобусами та прозорі сині камені, що імітують морську безодню.

Маленький робот з мультика
Всі бачили зворушливу історію про крихітного одинокого робота WALL-E та його пошуки кохання. У вас є можливість відтворити головного героя у себе вдома. Неймовірна деталізація та повна схожість із персонажем мультфільму гарантовані. Деталі колекційної моделі з 677 елементів рухаються, навіть відкривається відсік для збору сміття. Такий комплект корисний для малюків, що цікавляться робототехнікою.

Як живуть вчені
Колекційний набір «Теорія великого вибуху» ретельно відтворює кабінет друзів-фізиків Леонардо та Шелтона з відомого фільму. По сюжету гри науковці приймають друзів та ведуть складні дискусії про таємниці всесвіту. В інтер’єрі кабінету – велика бібліотека, телескоп, моделі ракети та атома, мікроскоп, різні колби, реторти та наукове обладнання. 7 мініатюрних фігурок та 484 деталі конструктора – це захоплююча гра для дитини від 12 років на довгі вечори.

Збираємо іграшку самі
Цікаво грати в лабіринти. Ще цікавіше його самому зібрати. Саме таке завдання стоїть перед власниками конструктору з 769 деталей під назвою «Лабіринт». Після того, як всі інструкції будуть виконані, ваша родина отримує нову захоплюючу настільну гру. Провести шарик по трьохмірному лабіринту непросто – потрібний добрий газомір, чітка координація рухів та неймовірне терпіння.

На Тернопільщині перекинувся трактор з людьми (ФОТО)

На Тернопільщині сільський голова врятував від страшної смерті свою сусідку (ВІДЕО)