Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Небайдужих тернополян просять допомогти 18-річній Надії Війтюк побороти страшну хворобу (ФОТО)

Родина Війтюк із Чорткова декілька місяців тому зіткнулась зі страшною недугою, їхній дочці Надії поставили діагноз саркома Юінга (рідкісний вид раку). У мережі почали масово збирати кошти на лікування.

Як інформує “Терен“, мама дівчинки Наталія звернулась до всіх небайдужих, хто їм допомагав та допомагає:

“Дорогі друзі, друзі друзів, родичі, знайомі і всі небайдужі, хто відгукнувся на нашу біду. Ваша допомога, молитовна і матеріальна, є для нас важливою підтримкою на довгому шляху боротьби з важкою хворобою. Ми продовжуємо лікування в клініці Х’юстона. Закінчили другий цикл агресивної хіміотерапії. Твердо переконані, що в кінці довгого і темного тунелю є світло і є вихід. Знаємо, що легко не буде. Сильна воля, міцний дух та твердий характер допомагають нашій Надійці не падати духом і впевнено долати ті іспити, які випали на її долю.

Щиро дякую кожному, хто пожертвував кошти на допомогу нам в оплаті лікування. Нехай Господь сторицею воздасть за вашу небайдужість, доброту і щедрість, і береже вас та ваші родини від біди і смутку”.

Нагадаємо, що ви також можете допомогти родині Війтюк. Адже вартість лікування сягає близько 150-200 тисяч доларів. Банківські реквізити сім’ї:

5355 0762 2321 3497 Укргазбанк, Війтюк Надія Андріївна 021000322 Bank of America, Війтюк Наталія Петрівна.

Спростили порядок призначення субсидій для пенсіонерів

На Тернопільщині тракторист викрав понад 80 літрів пального (ФОТО)