Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Під Тернополем масштабна пожежа. Жителі міста збентежені (ФОТО)

Фото 20 хвилин

За попередньою інформацією на кількох гектарах землі між геріатрічним будинком, лісом та видавництвом “Школярик” загорілася стерня.

Фото 20 хвилин

Масштаби пожежі такі великі, що полум’я добре видно з будинків на масиві “Дружба”. Про це повідомляють читачі 20 хвилин. Люди бояться, бо пожежа надто сильна – вогняний стовп видно на протилежному боці міста.
Горить стерня на полі – це підтвердили в управлінні держслужби з надзвичайних ситуацій в області. На місці працює три підрозділи. – Орієнтовна площа пожежі – близько 2 га, стерня горить чотирма осередками, вогонь перекинувся ще й на суху траву, – повідомив речник управління ДСНС в області Сергій Данілін. – До найближчих будинків – близько 500 м. Пожежу ліквідовують.
Поблизу поля, на якому палає – Геріатричний будинок. З іншого боку – виробництво “Школярик”. Це поле, розповідають люди, у яких поруч розташовані дачні кооперативи, тижнів два тому підпалювали. Проте “обпечена земля” там була на незначній площі. Невдовзі її “загорнули”. Згоріло все не лише на шматку поля, а й трава, кущі та дерева – на околиці.

Депутати Тернопільської обласної ради напрацювали дві політичні заяви

Міністр фінансів пояснила ситуацію з коливанням курсу гривні