Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

7-річна тернополянка обрізала своє волосся заради онкохворих діток (ФОТО)

Раніше дівчинка навіть підрівнювала волосся зі скандалом.

7-річна тернополянка Софійка Рубас обрізала своє волосся в рамках акції Hair for Share.

Волосся відпускала з малечку. Мама розповідає: «Навіть підрівнювала зі скандалами. Одного разу побачила дитинку в магазині без волоссячка і в масці, ми навіть не зрозуміли, чи хлопчик це, чи дівчинка. Було багато питань і важких відповідей. Так Софійка дізналася про онкохворих діток і бажання віддати волоссячко виникло в неї одразу. Я ще кілька місяців виношувала ту думку, бо не була готова. Шкода було такого волосся, але Софійка постійно нагадувала про своє бажання. Тоді, у травні, мені трапилася ваша публікація, так ми дізналися про можливість віддати волосся у нашому місті».

Дякуємо Софійці за таке щире і вольове рішення. Тепер твоє волоссячко допоможе дівчинці, яка втратила власні коси, почуватися впевненою і красивою.

Спасибі мамі Inna Shynkevich, що долучилися до #hairforshare

Окрема подяка нашим партнерам в Тернополі @Marine BeautySalon, які безкоштовно створюють чудові зачіски для учасників Hair for Share.

Нагадаємо, в рамках акції небайдужі обрізають волосся, яке згодом йде на перуки діткам, які проходять курс хіміотерапії і втратили власне волосся.

 

На Тернопільщині злодії обікрали підприємця

Стало відомо, скільки для тернополян коштуватиме газ (ВІДЕО)