Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі триває реєстрація учасників забігу навколо ставу

14 вересня у Тернополі пройдуть традиційні 23-ті Відкриті легкоатлетичні змагання з бігу пересіченою місцевістю (крос) серед чоловіків та жінок «Тернопільська Озеряна-2019». Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт Тернопільської міської ради, захід присвячено Дню фізичної культури і спорту
Дистанція змагань: 9 км (навколо Тернопільського ставу). Загальний старт та фініш учасників – біля пристані на набережній Тернопільського ставу. Організаційний збір, видача стартових пакетів: 08:00 -10:00 год. Розминка: 10:15 год. Старт забігів: 10:30 год.
До участі у змаганнях допускаються любителі бігу віком від 18 років, які мають належну фізичну підготовку та дозвіл лікаря. Охочим спробувати власні сили у забігах необхідно пройти попередню реєстрацію на сайті https://athletic-events.com/events/567.
Видача стартових пакетів проводиться за наявності: документу, що підтверджує особу та рік народження; дозволу лікаря або страхового полісу.
Змагання особисті, переможець визначається за кращим часом, окремо серед жінок і чоловіків у кожній віковій категорії окремо.
Переможці та призери змагань серед жінок та чоловіків, згідно з віковою групою, нагороджуються грамотами та медалями організаторів змагань, а також призами від спонсорів. Кожен учасник, що перетне лінію фінішу змагань, отримує медаль.
Загалом, як інформують організатори, переможців визначатимуть окремо серед жінок і чоловіків у 10-ти вікових категоріях.

Цьогорічний призовий фонд «Тернопільської Озеряни – 2019» складає 2200 у.о., який розіграють переможці та призери в абсолюті серед чоловіків та жінок.

На Тернопільщині “запустилися” два цукрових заводи

Правляча партія зробила перший крок для детінізації розрахунків