Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі затримали чоловіка, який вимагав 25000 доларів від забудовника та погрожував йому розправою (ФОТО)

Тернопільською місцевою прокуратурою спільно з відділом «К» УСБУ в Тернопільській області учора, 24 вересня 2019 року, в одному з міських закладів харчування затримано місцевого жителя під час отримання ним 25 000 доларів США та документів щодо майнових прав на житло. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що вказані кошти та майнові права на 237 квадратних метрів нерухомого майна у приміщенні багатоквартирного житлового будинку, який перебуває на стадії будівництва, правопорушником вимагались за безперешкодне здійснення забудовником – місцевим підприємцем будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Тернопіль.

У разі не сплати зазначеної суми, вимагач погрожував застосувати до забудовника фізичну розправу, а також розмістити публікації в засобах масової інформації про нібито незаконність будівництва та залучити громадських активістів з метою блокування будівельних робіт.

Порушнику закону повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України (Вимагання- вчинення вимоги передачі чужого майна, права на майно з погрозою насильства над потерпілим, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах).
Вирішується питання щодо запобіжного заходу, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

На Тернопільщині центром міста гуляла цікава гостя (ВІДЕО)

На Тернопільщині трагічно загинув чоловік