Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Огляд подій в Stereo Plaza від TicketsBox: The Rasmus, Skillet, Jony, Andro, Elman

Квитковий оператор TicketsBox розповів нам про концерти, які очікують на жителів та гостей Києва в концертному залі Stereo Plaza. Ця осінь обіцяє бути запальною та подарує шанувальникам такі довгоочікувані концерти їх улюблених артистів та гуртів.

Детальна інформація про ці виступи та квитки доступні за посиланням https://ticketsbox.com/stereo-plaza/.

28 жовтня – The Rasmus

Фінські дарк-рокери – колектив The Rasmus в рамках свого ювілейного концертного туру на честь 15-річчя їх альбому Dead Letters відвідають Україну. Саме цей альбом, хоча він був п’ятим в арсеналі музикантів, приніс їм популярність. Публіка на концерті зможе почути легендарні композиції з цього альбому, а також найулюбленіші хіти артистів. Квитки вже доступні за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/the-rasmus-a/. Поспішіть, адже охочих відвідати концерт The Rasmus в Києві дуже багато.

2 листопада – Kiss FM Birthday Party XVII

Улюблена радіохвиля буде святкувати своє 17 день народження. Це буде неймовірна вечірка, в якій візьмуть участь відомі артисти, чия музика «качає» публіку по два боки Атлантики. Публіка буде запалювати під фестивальну хаус-музику. Це буде найбільша танцювальна подія сезону. Концертний зал Stereo Plaza стане найбільшим епіцентром вібрацій фестивального хаусу та емоційних вибухів.

18 листопада – Skillet

Справжні авторитети християнського року приїдуть до Києва, щоб презентувати своїм шанувальникам новий альбом Victorious. Це десятий студійний альбом колективу. Цей альбом став знаковим у творчості артистів, котрі вирішили самостійно продюсувати свої пісень. Збірка стала продовження попереднього альбому, продовженням такої ж позитивної лінії. Skillet підготували грандіозне осіннє шоу для тебе і твоїх друзів. Заходь на сайт TicketsBox та купуй квитки, поки вони ще є.

8 грудня – JONY, ELMAN, ANDRO

Артисти музикального лейблу RAAVA Music, справжні майбутні зірки, яскраві представники поп-музики, JONY, ELMAN та ANDRO запалять сцену Stereo Plaza. Ці артисти вже звикли до багатомільйонних переглядів їх кліпів та перших місць в топових чартах. Кожна їх нова композиція – це нова хвиля насолоди, де справжній кайф можна відчути в кожній стрічці.

Станьте частиною неймовірної події в твоєму місті разом з TicketsBox.

Жителька Тернопільщини залишила ключ на підвіконні і втратила 40000 гривень

На Тернопільщині відбулася військова проща