Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині через яму на дорозі серйозно травмувався водій (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода мала місце увечері, 24 вересня, у Білобожниці на перехресті біля костелу. В’їхавши у глибоку вибоїну, перекинувся на скутері водій, отримавши значні ушкодження.

Відповідні світлини оприлюднило на своїй сторінці у Фейсбуці комунальне господарство Білобожницької об’єднаної територіальної громади. Зі слів директора комунгоспу Володимира Скорого, за останній місяць – це вже третя автопригода через цю вибоїну.

Влетівши у неї, спинився у рові перед огорожею дитсадочку водій на «Ауді», за якою саме бавилися діти. Так само не пощастило власнику «Фольксвагена», котрий ледве втримав від перекидання свій автомобіль: після «побачення» з ямою обірвалася тяга разом з колесом. І ось тепер – чергове ДТП. Місцеві мешканці не стали чекати, коли нарешті навідаються сюди дорожники, наступного дня забетонували ту злощасну яму власними силами. А скільки таких підступних пасток чекає на водіїв лише на одній дорозі від Чорткова до Білобожниці? А на об’їзній навколо міста, біля МРЕВ? Чи від Пробіжни до Гусятина?..

Джерело: Чортків.Сіті

Через густий туман на Тернопільщині оголосили перший рівень небезпечності

Тернополян запрошують побігати і разом попити пива