Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У тернопільських податківців новий керівник

У зв’язку із розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №682-р «Питання Державної податкової служби», з 29 серпня 2019 року Головне управління ДПС у Тернопільській області розпочало виконання функцій і повноважень обласного фіскального відомства, що припиняє свою діяльність.

Виконання обов’язків начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області покладено на начальника управління податкових перевірок, трансфертного
ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерія Лісницького.
Відомство реалізовує державну податкову політику, державну політику з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування
(далі – єдиний внесок), державну політику у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.
Варто мати на увазі, що змінилася адреса офіційного вебпорталу. Відтепер в Інтернеті Державна податкова служба України знаходиться за шляхом www.tax.gov.ua/. Відповідно адреса субсайту Головного управління ДПС у Тернопільській області – tr.tax.gov.ua/.

Хотіли займатися проституцією: у Тернополі судитимуть жінку, яка пропонувала поліцейським 600 доларів хабара

Хіміки “заманюють” тернопільських хліборобів