Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Витримав 4 місяці: перша серйозна відставка в команді Зеленського

На сайті президента з’явився указ про звільнення Данилюка.

Президент звільнив Олександра Данилюка з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони. Зеленський підписав відповідний указ.
«Звільнити Данилюка Олександра Олександровича з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України», – йдеться у тексті указу №724/2019 на сайті президента.
Данилюк пробув на посаді секретаря РНБО чотири місяці. Зеленський призначив його секретарем РБНО 28 травня 2019 року. В команді Зеленського він відповідав за міжнародну, фінансову, економічну і банківську діяльність.
Як відомо, 27 вересня в Офісі президента повідомили, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк написав заяву про відставку перед початком візиту президента до США. В ОП зазначили, що Зеленський розгляне заяву Данилюка після повернення до Києва.
Сам Данилюк у соцмережі іронічно відреагував на чутки щодо його звільнення.
Тим часом ЗМІ повідомили, що Зеленський власноруч викреслив прізвище Данилюка зі списку офіційної делегації для візиту в США. На думку джерела, для Данилюка це стало останньою краплею у рішенні написати заяву про звільнення.
До слова, із джерел в оточенні РНБО стало відомо, що Данилюк написав заяву через конфлікт із очільником Офісу президента Андрієм Богданом. Цей конфлікт тривав кілька місяців.
Джерело: Главком

“Галичанка” розпочала сезон з двох перемог

У центральній та східній Європі вирують руйнівної сили урагани (ФОТО)