Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хочуть здивувати всіх людей: 70% посад в новому уряді вже розподілені

Таку думку висловив майбутній голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія.
“Саме зараз цей процес триває. Щоб це зробити за два дні, потрібно готуватися пару тижнів. Я думаю, що на сьогодні готовність десь відсотків на 70. Я маю на увазі шорт-листи, це троє-четверо кандидатів (на посади в Кабміні) на розгляд парламенту”, – сказав він журналістам у понеділок, відповідаючи на запитання агентства “Інтерфакс-Україна”.
Відповідаючи на запитання про те, чи можливе якесь рейтингове голосування з кадрових питань, Арахамія сказав: “Ось зараз і визначаємося. Я думаю, потрібно, щоб у кінці був один, але завжди є такі ситуації, коли, наприклад, є два хороші кандидати, одного обрали міністром, а інший може бути заступником міністра. І це нормальна ситуація, тому що ми орієнтуємося на технократичний уряд. Це мають бути професіонали, але це не повинно бути таким політичним процесом”.
Він зазначив, що новообрані депутати від “Слуги народу” 29 серпня хочуть “здивувати всіх людей, але щоб здивувати, про це поки що не варто говорити”.
“Наразі головне – це склад комітетів і напрями діяльності, тому що від нас чекають не шоу, а роботу. Ми хочемо здивувати роботою”, – додав Арахамія.
Він також зазначив, що оскільки є “можливим головою фракції”, то не може бути керівником будь-якого парламентського комітету.

На виробництві у Польщі загинув ще один українець

Тренер “Ниви” назвав причини успішної гри на старті чемпіонату (ВІДЕО)