Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі модифікували проведення першого дзвоника. Подробиці та графік

Традиційний перший дзвоник у Тернополі будуть проводити по-новому.
Святкові дійства, святкові імпрези, шкільне віче, шкільна вечірка, театралізоване дійство, квест, творча лабораторія та урочисті лінійки відбудуться у тернопільських школах з нагоди свята Першого дзвоника.
Цього року перше вересня припало на неділю, тож проводити урочистості вирішили в цей тільки у п’яти школах: Тернопільській Українській гімназії імені Івана Франка, Тернопільській класичній гімназії, ТНВК ЗОШПЛ № 2, ТЗОШ №4 та ТНВК ШКПЙС. В інших загальноосвітніх навчальних закладах Перший дзвоник відбудеться у понеділок, другого вересня.
У деяких закладах святкування триватимуть два дні. А у школі-ліцеї №6 їх розділили на три дні. Так 30 серпня ввечері учні 2-7 класів зберуться на «Родинне вогнище» у Кутківцях. Для учнів 8-11 класів влаштують шкільну вечірку 31 серпня о 18.00 у дворі школи. А першокласників зустрічатимуть у ліцеї 2 вересня о 9.00 на майданчику перед школою.
Учні, батьки і вчителі школи-колегіуму Патріарха Йосипа Сліпого першого вересня о 12.00 зберуться на Спільну Божественну Літургію у Церкві святих Володимира і Ольги. А другого вересня о 8.30 на подвір’ї школи пройде урочиста зустріч учнів.
У 21 школі другого вересня о 9.00 влаштують святкове привітання і флешмоб, у 24-школі на подвір’ї закладу організують квест для учнів 1 та 11 класів.
Джерело: За Збручем

Пожежу у багатоповерхівці в Тернополі гасило 15 пожежників

Тернопільська “Нива” приймає вдома конкурента за перемогу у Другій лізі. Трансляція