Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Переваги вибору світлодіодних люстр

Лампа розжарювання, відома з ХIX сторіччя, поступово відходить у минуле. Велика кількість сучасних розробок в сфері джерел освітлення витісняють звичні лампочки, замінюючи їх інноваційними винаходами. До них відноситься світлодіодна люстраhttps://supersvet.com.ua.


Переваги LED

Світильники з вбудованим LED модулем мають значні переваги в порівнянні зі стандартними люстрами, оснащеними лампочками розжарювання. Отже, основні переваги:
• Освітлення від діодної люстри адаптовано для конкретних завдань. При покупці освітлювального приладу клієнт сам вирішує, які зони в кімнаті повинні бути більш освітлені, і підбирає або невеликий світильник для підсвічування конкретної ділянки приміщення, або лампу з яскравим світлом, що поширюється на всю кімнату.
• Лед-світильник не потребує заміни лампочок. Встановивши світлодіодну люстру, можна на якийсь час забути про необхідність у покупці додаткових лампочок.
• Значна економія електрики стає помітною через кілька місяців.
• Прилад не нагрівається до високої температури і не виділяє токсичних речовин.
• Хорошим вибором буде освітлювальний прилад з різними відтінками світла (холодні і теплі, або інші кольори в залежності від моделі).
• Світлодіодні люстри відносяться до головного елементу дизайну інтер’єру. Залежно від оформлення кімнати, можна підібрати підходящий різновид освітлювальних приладів.

Види ЛЕД люстр

Існує кілька різновидів освітлювальних приладів, що відрізняються за зовнішнім виглядом.
1. Підвісна люстра. Світлодіодний світильник такого типу кріпиться до стелі за допомогою ланцюгів або інших підвісів. Лампи виглядають масивно, підходять для великих кімнат з високими стелями. Природно, в більшості моделей довжина шнура регулюється, і лампа буде підкреслювати красу звичайної кімнати.
2. Стельова люстра. Стельова світлодіодна люстра кріпиться близько до стелі, виглядає більш акуратно і витончено. Незалежно від висоти стелі світильник буде добре виглядати і висвітлювати всі кімнатний простір.
Різноманітність матеріалів і форм дозволяє підібрати підходящу світлодіодну люстру для кімнати з будь-яким інтер’єром.

Зовнішній вигляд світильників

Підібрати світлодіодний світильник на свій смак не складе труднощів, адже моделі не обмежуються стилем, матеріалом або зовнішнім виглядом. Для будинку в стилі авангард або бароко представлені лампи відповідного дизайну. Конструктивізм в інтер’єрі має на увазі установку світлодіодної лампи зі скла і металу, а модерн – строгі форми світильників з текстилю або скла. Якщо потрібно замовити шикарну люстру, то матеріалом для неї краще вибирати кришталь. Кришталеві світильники, виконані у вигляді невеликих кульок або звивистих ліній, є одним з елементів розкоші. Однак, найпопулярнішим товаром є пластикова світлодіодна лампа: вона проста в догляді, має невелику вагу і підходить до будь-якого дизайну інтер’єру.

Управління люстрою

Приємним доповненням до сучасної світлодіодним люстрі став пульт дистанційного керування. Тепер не обов’язково кожен раз підходити до вимикача, досить натиснути кнопку на пульті і змінити ступінь освітлення, відтінок світла або вимкнути освітлювальний прилад. Найчастіше пульт дає можливість не тільки регулювати освітленість кімнати, але і встановити таймер на вимикання люстри (після чого можна не переживати з приводу зайвих кіловат від включеної лампи, поки ви спите).

ДТП на Тернопільщині: молода жінка не впоралася з керуванням, авто перекинулося (ФОТО)

Профільні міністерства підтвердили заборону дітям без щеплень відвідувати школи