Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині судили хулігана, який побив поліцейського

Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво та підтримане державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого мешканця, який побив правоохоронця під час виконання ним службових обов’язків.

Розслідуванням встановлено, що увечері, 5 травня 2019 року, мешканці м.Бучач викликали поліцію до юнака, який нецензурно висловлювався та порушував громадський спокій.

Мешканець Бучача затіяв бійку з поліцейським, вчинивши злочини, передбачені ч.2 ст. 342 КК України та ч. 2 ст. 345 КК України, – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків, а також умисне заподіяння оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Бучацького відділення поліції Теребовлянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків.

Вироком Монастириського районного суду винну особу засуджено до 2,6 років позбавлення волі, з іспитовим строком тривалістю 2 роки.

На Тернопільщині нові випадки небезпечного захворювання

Крадіжка у Тернополі: поліція спіймала молодого злодія на “гарячому” (ФОТО, ВІДЕО)