Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині продавали бензин без ліцензії

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Тернопільській області зупинили безліцензійну торгівлю пальним на території обласного центру.

Про це Цензор.НЕТ повідомили в пресслужбі ДФС.
В рамках проведення операції “Акциз-2019” було встановлено, що на одній з АЗС м.Тернополя здійснюється роздрібна торгівля пальним без наявності передбаченої законом ліцензії, чим порушується ст.15 Закону України “Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального” від 19.12.1995 №481/95-ВР.
За результатами вжитих заходів із незаконного обігу вилучено і передано на відповідальне зберігання 44 тис. 665 літрів бензину і дизельного пального, а також 7,6 тис. літрів зрідженого газу загальною орієнтовною вартістю 1 млн 450 тис. грн.
Стосовно керівника підприємства, що здійснював безліцензійну торгівлю, складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Український телеведучий та шоумен Сергій Притула потрапив до лікарні

Тернопільська “Нива” вилетіла з Кубку України (ВІДЕО)