Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На околиці Тернополя серйозна аварія. Є потерпілі (ФОТО)

Про ДТП на аварійному Гаївському мості у соцмережі Facebook 6 серпня близько 20.00 повідомив Олег Жінчишин.
У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, на так званому Гаївському перехресті, рух цією ділянкою тимчасово ускладнений, – повідомили на сторінці патрульної поліції в одній з соціальних мереж.
На опублікованих фото видно два вщент побиті авто, які, ймовірно, зіткнулися лоб в лоб. Одне із них – Volkswagen Т4. Користувачі соцмережі не розуміють, як на мості з обмеженим рухом та із великою кількістю знаків, обмежувачем висоти можна було так зіткнутися.
Патрульні, прибувши на місце події, попередньо встановили, що 58-річний водій автомобіля Volkswagen Transporter не дотримався безпечної швидкості руху, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу для руху, де він і здійснив зіткнення з автомобілем Renault Kangoo.

Окрім того, у кермувальника Volkswagen були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування він погодився і результат – 2,01 проміле алкоголю в крові, що у 10 разів перевищує допустиму норму. На водія складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані).
Як наслідок, в автопригоді постраждало 3 осіб, яких шпиталізували до лікувального закладу для надання кваліфікованої медичної допомоги.
Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху, огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу,яка надалі встановлюватиме усі обставини справи.

 20 серпня водоканали України можуть перейти на погодинну подачу води

На Тернопільщині зникла бабуся (ФОТО)