Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Крадіжка у Тернополі: поліція спіймала молодого злодія на “гарячому” (ФОТО, ВІДЕО)

Спрацювання системи охоронної сигналізації та швидке реагування співробітників наряду управління поліції охорони  допомогло запобігти крадіжці з торгового закладу.

Повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації в одному із магазинів на вулиці Князя Острозького надійшло на пульт централізованого спостереження 19 серпня близько 6.30  ранку. На місце події прибув черговий наряд управління поліції охорони.
Правоохоронці заблокували усі можливі виходи із торгового закладу та обстежили приміщення. Всередині поліцейські виявили молодого чоловіка, який представився працівником даного магазину. Молодик помітно нервував та намагався втекти з місця події. Проте поліцейські зупинили його.
Порушником виявився 26-річний житель обласного центру. Чоловік вже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців – був судимий за майнові злочини.
З’ясувалося, до крамниці зловмисник проник через двері запасного входу. Проте його злодійським намірам перешкодило спрацювання охоронної сигналізації.
За словами  заступника начальника Управління поліції охорони в Тернопільській області Олексія Дзюри, протягом доби до підрозділів поліції охорони області надходить в середньому 30-40 повідомлень про спрацювання засобів охоронної тривожної сигналізації. У кожному мікрорайоні Тернополя знаходяться наряди груп реагування, які оперативно прибувають на місце можливого скоєння правопорушення. Вони встановлюють причину спрацювання та діють згідно чинного законодавства. На сьогодні охоронна тривожна сигналізація – це один з найбільш ефективних засобів для протидії злочинності, захисту майна та особистої безпеки громадян.

 

На Тернопільщині судили хулігана, який побив поліцейського

Український телеведучий та шоумен Сергій Притула потрапив до лікарні