Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чиновника з Тернопільщини затримали під час отримання корупційної “винагороди”

Інцидент трапився в Бучацькому районі.

Співробітники Управління захисту економіки в Тернопільській області спіймали на “гарячому” сільського голову. Чиновник намагався збагатитися, вимагаючи гроші за вирішення питань, що входили до його компетенції.
До сільського голови звернувся приватний підприємець з пропозицією орендувати земельну ділянку. Сільський керманич не відмовив у задоволенні цього звернення, однак за позитивне рішення оренди запросив вигоду і для себе – 20 тисяч гривень.
Збагачення ці гроші очільнику громади не принесли: про вимагання неправомірної вигоди підприємець повідомив правоохоронцям. Слідчі Нацполіції області розпочали слідчо-оперативні дії під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області.
Вимагача спіймали на “гарячому” після отримання готівки у службовому кабінеті. Останнього затримано порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.Вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно статті 368 ККУ та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Які школи Тернопільщини увійшли до ТОП-200 за результатами ЗНО

Троє тернополян отримають почесні звання