Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Західна Україна змучилася тягнути країну в Європу і пішла туди сама пішки

Судячи з результатів виборів, Західна Україна задовбалася тягнути всю країну в Європу і пішла туди сама, пішки. Такий висновок з результатів виборів робить фінансовий аналітик Сергій Фурса.
“В цілому – все майже по соціології. Тому нема чому дивуватися. Сумно, що людей зі спільними з твоїми цінностями виявилося всього 6.3 відсотка.
З іншого боку – більше 5 відсотків, вже що то.
Медведчук і Ко не лякають. Так, неприємно, але хто сумнівався в великому родовищі вати в Україні? Звичайно, Медведчук депутат – це неприємно, але навряд чи це дасть йому більше впливу або телеефірів на 112-му. А депутатська недоторканність для нього буде важлива, тільки якщо за нього таки вирішать взятися. Адже цього містера зло можна обміняти на дуже багатьох наших полонених. З іншого боку – якщо за нього вирішать взятися, то недоторканність швидко зніметься. А так отримають фракцію, заведуть кілька десятків упирів в Раду і будуть сидіти в своїй норі.
Тішить, що непорозуміння на ім’я «високий рейтинг Смєшко» виявилося таким коротким. І ми маємо приклад гіршої інвестиції року – купівлі місця в «типу прохідному».
Тішить, що непорозуміння більшого масштабу, Олег Ляшко, зникає з небосхилу. Нехай він провів тут п’ять років і зробив багато гидот, купив багато пожежних машин, але систему Прозорро йому завалити не вдалося. Зліт і падіння Ляшко дозволяє розраховувати, що через 5 років в безодню кануть безліч випадкових персонажів, яких зараз винесло на хвилі.
Тішить, що другий оппоблок, з купою мерзотників, забрав голоси у першого оппоблоку, але пролетів. Дрібниця, але приємно.
Полковник, прийміть мої співчуття. Дуже прикро вкотре поспіль бути лідером між виборами і аутсайдером на голосуванні. Карма.
Вовчиць виявилося не так вже й багато, зате бабусь поки вистачає. Може ще через 5 років природні процеси нарешті залишать Юлію Володимирівну за бортом і нарешті дадуть можливість людині відпочити на пенсії.
І тепер будемо дивитися, який шлях обере президент. Перший крок – уряд. Якщо буде уряд технократів, то буде крок у правильному напрямку. І так хотілося б саме уряд технократів, а не технократа на чолі людей «від Коломойського і компанії». І дуже цікаво, кому в підсумку будуть служити 200 випадково зібраних людей, які пройшли в парламент під парасолькою бренду.”

У Тернополі на ринках великий вибір кавунів і динь. Огляд цін

На прикладі Тернополя українські міста вчаться бути відкритими та ефективними