Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Зарваницька ініціатива” кличе молодь обговорити проблеми

Молодіжна Комісія Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії у співпраці з ГО «Зарваницька Ініціатива» проведе 13 липня інформаційно-просвітницьку зустріч для молоді в форматі Відкритого Університету, продовжуючи таким чином цікавий молодіжний момент в рамках прощі «Зарваницькі зустрічі», де будуть  порушуватися актуальні питання для молоді в світлі соціальних настанов та ініціатив Праведного Андрея Шептицького.


Тема зустрічіреальність молоді в селі та те, що на них чекає в місті.

Ініціатива відбудеться  на території Молодіжно-Духового Центру в Зарваниці з 18:00 до 19:30.  Участь в заході візьмуть запрошені спікери представники молоді та громадських організацій.

Спікери:

отець Ростислав Пендюк, Комісія у Справах Молоді УГКЦ

пані Софія Опатська, Український Католицький Університет

отець Йосиф Скоробагатий, сільський священник

пан Володимир Болєщук, співзасновник ГО «Зарваницька Ініціатива»

Теми, які будуть обговорюватися:

– отець Ростислав Пендюк: «Про ситуацію молодіжного душпастирства в УГКЦ. Виклики та перспективи. Церква молоді?! Церква з молоддю?! Церква для молоді?! … »

– пані Софія Опатська: «Чи достатньо вивчитись в університеті, щоб бути щасливим і успішним? Сучасний Університет: який він? Чи доступний? І чи потрібний?»

– отець Йосиф Скоробагатий: «Чим живе молодь на селі? Чи є молодь на селі? Що робиться з молоддю на селі? І що можна зробити разом з молоддю на селі?» ( На прикладі власного душпастирського досвіду)

– Володимир Болєщук: «Перспективи для української молоді (в місті і в селі) та потреба їхньої присутності для розбудови України

 

 

Італійський суд присудив учаснику АТО з Тернопільщини 24 роки тюрми

У Тернополі розганяли продавців з тротуарів (ВІДЕО)