Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Десять повідомлень про ймовірні порушення: як проходять вибори на Тернопільщині (ВІДЕО)

Станом на 14 год. підрозділи поліції Тернопільщини зареєстрували 10 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства. Про це на брифінгу повідомив начальник відділу комунікації ГУНП України в Тернопільській області Сергій Крета.

Зареєстровано три звернення про виявлення незаконної агітації. Було два повідомлення про несвоєчасне відкриття виборчих дільниць. Поодинокими були звернення щодо непорозуміння між членами дільничних виборчих комісій, відсутність кандидата у виборчих списках.
У селі  Слобідка-Мушкатівська Борщівського району в приміщенні сільського клубу, де розташована виборча дільниця, виникла невелика пожежа. Подія трапилася близько 12.45, у підвальному приміщенні сільського клубу загорівся пакет зі сміттям. Завдяки оперативним діям поліцейського та рятувальника, які несуть службу на дільниці, займання вдалося швидко ліквідувати. Даний випадок не вплинув на роботу виборчої дільниці.
Правоохоронці звертаються до краян проявляти пильність та про усі випадки виникнення надзвичайних ситуацій під час волевиявлення повідомляти на лінію 102.

На Тернопільщині трапилася пожежа на виборчій дільниці

Явка на виборах: скільки проголосували на Тернопільщині