Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ватний прошарок «Слуги народу» перебіжить до Льовочкіна і Медведчука?

Відомий журналіст телеканалу 1+1 Сергій Іванов прокоментував виступ одного з ідеологів “Слуги народу” Потураєва під час навчання Зе-депутатів у Трускавці.

Насправді немає нічого скандального або сенсаційного в тому, що сказав Nikita Poturaev новообраним парламентарям, пише Іванов у Facebook.
Депутат – це дійсно ніхто, особливо якщо це депутат від правлячої політичної сили.
Скажу більше, особисто я активно вітаю таке ставлення до політиків, тому що лише постійний пресинг, увага і нагадування їх місця, ролі та призначення може завадити процесу перетворення їх на колективного Добкіна – когнітивно проблемних осіб з гіпертрофованим відчуттям власної величі невідомого генезу. Враховуючи рівень викликів та спокус, з якими вони дуже скоро зустрінуться, приниження можна розглядати як певний механізм противаги.
Тобто це не проблема. А ось те, що хтось з депутатів зливає записи з закритих зустрічей ресурсу Львочкіна – навпаки. Це свідома гра на користь політичних опонентів і за це треба карати, адже безкарність породжує хаос.
Тому прогнозую переміщення ватного прошарку партії «Слуга народу» до медведчуківсько-льовочкинського лона вже незабаром.
Але питання, навіщо було брати до списку завідомих, гарантованих перебіжчиків, залишатиметься з нами всі наступні п‘ять років”.

На Тернопільщині дорожчає продукт “номер один” для пенсіонерів

Час міняти лідерів серед націонал-патріотів