Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі хлопець із Франківщини обікрав орендовану квартиру

Квартирант виніс з помешкання, яке орендував, майна на майже 19 тисяч гривень.

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшла заява про крадіжку від жителя Житомира. Чоловік повідомив, що з помешкання, яку їм з сестрою в Тернополі залишили батьки, квартирант виніс майна на майже 19 тисяч гривень.

Батьківську квартиру родичі вирішили здавати в оренду, бо жоден з них у Тернополі не мешкає. Ріелтори підшукали квартиранта – жителя Франківської області. Домовленість була такою: чоловік користується однією кімнатою, а іншу власники замкнули.

Наприкінці липня квартирант заявив, що буде з’їжджати, тому господар приїхав з Житомира, аби забрати ключі. Проте виявив, що двері кімнати, куди орендатор не мав права заходити, – відімкнені.

Франківчанин став переконувати, мовляв, про все домовився з господинею, і вона дала йому ключі. До жінки зателефонувати не було змоги, тому господар попросив квартиранта зачекати до наступного дня, аби все з’ясувати. Прокинувшись зранку, чоловік не застав франківчанина. Коли ж приїхала сестра, з’ясувалося, що дозволу користуватися другою половиною житла вона не давала, і з помешкання зникли картини, кришталевий посуд та інші побутові речі. Вартість викраденого – майже 19 тисяч гривень.

Поліцейські встановлюють місце перебування квартиранта, його особу встановлено.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 3 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

У Бучачі водій автомобіля пошкодив чотири дерева (ФОТО)

Раптово помер перший редактор тернопільської газети “Відродження”