Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині водій буса збив жінку: розшукують свідків аварії

Наїзд відбувся учора, 9 липня у Підгородньому. Про це розповідає у соцгрупі Тернопільські Плітки Дмитро Цепенюк. Потерпіла його рідна тітка, і зараз він розшукує ймовірних свідків.

“Вчора на зупинці громадського транспорту в селі Підгороднє близько 14,00 години, було скоєно наїзд на мою рідну тітку Світлану водійом автомобіля Mercedes Benz Sprinter 313 білого кольору з номерним знаком АО9787ВМ, якого попередньо звати Міша і він напевне підвозив товар до магазину на тій зупинці. Вона впала під буса і почала кричати, коли він зупинився, то колесо було біля голови. Водій вийшов і почав її звинувачувати. Потім відвіз її додому, де вона переодягнулась, бо була вся в крові через розбиття на тілі. Почекав її і мав відвезти в травмпункт першої міської лікарні, але не довіз і залишив її по вулиці Острозького. Вона будучи під шоком пішла на своїх двох до лікарні.

Там діагностували численні забої, перелом щелепи, вибиття зубів, струс мозку та підозру на розрив м‘язів ключиці.

Водій залишив їй номер телефону, але протягом дня не відповідав. На щастя поліція знайшла його та в нього свідчення подій діаметрально протилежні! Власник та працівники магазину як завжди нічого не бачили. На зупинці були молоді хлопці, котрі допомогли піднятись тітці, після того як водій відїхав вперед бусом.

Прохання всіх хто міг бути свідком скоєного, зв‘язатися зі мною чи з моїми рідними!!!

P.S. Будучи в нервовому та больовому шоці, моя тітка не зорієнтувалась та не викликала поліцію та швидку”, – повідомив хлопець.

Джерело: “0352”.

Незабаром у Тернополі стартує наймасштабніший фестиваль літа

На Тернопільщині втопилася молода людина