Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Лежав прямо біля лікарні”: на Тернопільщині помітили чоловіка без ознак життя (ФОТО)

Неоднозначний випадок трапився вчора 19 липня на Тернопільщині: перехожі могли спостерігати неподалік від районної лікарні у місті Кременць людину без ознак життя прямо на асфальті.

На сторінці спільноти в мережі Фейсбук з’явився допис, в якому повідомлялося про цю подію, також було додано фото з місця подій.

“Сьогодні, на території Кременецької районної комунальної лікарні на дорозі лежав чоловік із виглядом безхатченка. Чоловік уже біля півроку живе у недобудованих корпусах лікарні, у нього проблеми із психікою.

Зі слів очевидців, лежав довго та нерухомо, без ознак на життя. Потім, таки підійшли медики, дали води, відтягнули на бордюр та викликали поліцію. Правоохоронці прибули, подивились… залишивши на газоні поїхали геть. Пролежавши ще якийсь час медперсонал, все таки забрав хворого у приміщення лікарні.

Те, що перехожі не підходили, дуже погано, та ще гірше, що і медперсонал не сильно квапився поцікавитись станом бідолахи. Можливо, це норма… А яка ваша думка, стосовно цього?… Можливо таких психічнохворих потрібно відправляти в спеціальні інтернати?

Людина залишена на території лікарні. На це у чинному законодавстві є кримінальна відповідальність осіб, які давали клятву Гіпократа, поліції, просто перехожих та “фотографів”..”

Користувачка Наталя Козачок прокоментувала:

“Цього безхатька привезли близько 10 ранку на швидкій… Положили в приймальний…після чого він кидався у медиків шапкою і матюкав їх… оскільки був дуже п’яний…

Після чого до нього прийшов лікар і почав його оглядати…це було у мене на очах…тому пишу те, що бачила…я не знаю як він опинився на дворі… але біля 12 год…я походила біля тієї клумби…і троє медсестер просили його повенутися назад… можливо, надавали допомогу…бо в однієї була бутилка з водою..але він сказав що я тут буду спати…і ліг у квітки…нікого не виправдовую…але написала те що бачила”.

“Таке трапляється часто, коли п’яниця може просто лежати на узбіччі. Я колись підняла одного, намагалася дотягти до лавки, то він обматюкав мене та ще й вмастив у мою добродушну пику. Звичайна реакція пропитого мозку. Не треба нікого судити, бо не кожна людина наважиться тягнути п’яного, брудного та божевільного волоцюгу, вислуховуючи матюки”.- Додала Тіна Дунсейбаєва.

“Байдужість……. Це жахливо… Може, статися з кожним із нас…”- Зазначила Вероніка Маденці.

“Він просто сидів там і спав”.- Не погодився Ігор Сивак.

Джерело: “0352”.

Усі виборчі дільниці Тернопільщини розпочали свою роботу

Пропонував 100 євро: у Тернополі італієць збив маму з дитиною і хотів “відкупитися” (ФОТО)