Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Країну охопила жага розправи і відплати, – відомий політолог

На думку відомого політичного експерта Сергія Гайдая, Україна зараз переживає електоральне цунамі.

Електоральне цунамі триває, – пише у Facebook експерт.Хвиля подій веде нас до третього туру президентських. Невдоволення українськими політиками накопичене за всі 28 років і остаточно оформилося за останні п’ять років президентства Порошенка, відзначеного найвищим рівнем цинізму і брехні, зробили свою справу – народ хоче змін. І не просто змін – радикальних змін! Таких, щоб з політичної карти України це цунамі змело всіх колишніх без залишку.
Останній рейтинг “Рейтингу” показав що “Слуги народу” таки беруть більшість в Раді. Однопартійну. І всі партії, крім СН за останній тиждень втратили виборців. Поїздки на “Теслі” і “піздюліни” регіональним чиновникам і митникам забирають виборців у всіх без винятку партій, навіть у “Голосу”.
І ось що цікаво, людям ця гра подобається. Прийшов час розплати. “Зробимо їх ще раз!”. І для цього тепер не потрібно йти на Майдан і мітинги – треба йти на виборчі дільниці. Думаю, що в президентській команді таки вирішать зайти ще й на четвертий тур, поки “пре” вдача – дострокові місцеві вибори. Поганим Генам, Філатову і Кличку – приготуватися! Садовий і сам сказав, що йде.
Вперше більшість українців вважає, що справи в країні йдуть у правильному напрямку. Кількість тих, хто вважає що Україна йде правильним шляхом – найбільш висока – в Центрі і на Заході! Це для тих, хто вважає, що у нас проросійський реванш. Ні – у нас тотальна жага розправи і відплати. Це продовження Майдану. Тільки без «лідерів» на сцені. Без регіонального поділу. І включає в себе куди більше незадоволеного, бунтуючого населення.

А ті, хто вважає, що все йде не в правильному напрямку – тепер це виборці Порошенко і двох ОППО. Що говорить про їх ментальну і ціннісну спорідненість. Так що порохоботи в хорошій компанії. Треба їм об’єднаютися в консервативну ностальгуючу за минулим меншість.
Звичайно хвиля ця рано чи пізно спаде – я думаю вже до осінніх холодів. Так, звичайно, буде похмілля. Так, звичайно, буде багато – “а ми говорили вам”. Так, у багатьох настане туга за звичними персонажами – вибачте нас. Хай буде багато міркувань про хреново народом, дебілів виборців і про те – що це ви все хто голосував – винні! Але для багатьох з українських політиків їх час минає або вже пішло назавжди.
А що буде після того як хвиля спаде? Ну це вже зовсім інша історія” – завершує свій апокаліптичний прогноз Сергій Гайдай.

Гарантований депутат: 36-річна тернополянка буде засідати у майбутній Верховній Раді

На Тернопільщині свекор так хотів випити, що обікрав невістку