Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський пляж «Циганка» отримав гран-прі престижного архітектурного конкурсу

Команда молодих архітекторів URBAN.te отримала найвищу нагороду всеукраїнського конкурсу архітектури та урбаністики UkrainianUrbanAwards – Конкурс Української Урбаністики. Це нагорода доводить, що у Тернополі відбувається ефективна співпраця між міською владою та молодими урбаністами. Співпраця, яка робить наше місто кращим.

Міський голова Тернополя Сергій Надал подякував команді URBAN.te та заявив про плани щодо подальшої співпраці.
«План реконструкції «Циганки» від URBAN.te був дійсно найкращим. Учасники ініціативи URBAN.te є тернополянами, які люблять своє місто та бажають його змінити на краще. Саме вони керували всім процесом реконструкції «Циганки». Тепер це визнали на глобальному рівні. Зі свого боку хочу підкреслити, що співпраця мерії та урбаністів буде продовжуватися. Разом будемо робити наше місто кращим», – заявив Сергій Надал.
У свою чергу, урбаністи зазначили, що не лише проект набережної «Циганка» отримав гран-прі.
«Ми також здобули перше місце в номінації «Ландшафтна архітектура та планування». Ця нагорода є особлива для нас, команди ентузіастів. І це надзвичайно важливо для іміджу нашого міста», – йдеться у повідомленні.
«Склад міжнародного журі вражає: виконавчий директор ZahaHadidArchitectsКрістосПассас; головна архітекторка Копенгагена у 2010-2019 роках Тіна Собю; головна архітекторка Стокгольма у 2010-2016 роках Кароліна Кейзер; CEO MADMA urbanism, landscape, MASA architectsХірокіМацура; директор і головний архітектор UNstudio Франс ван Вюре (Амтсердам) та архітектор StudioLibeskind Яма Карім (Нью-Йорк). Визнання цих гуру – це надзвичайна гордість за команду, за місто!», – повідомляє спільнота URBAN.te.
«Цього року склад журі обирав переможців серед близько чотирьох сотень робіт. Перемога серед такої кількості проектів – це велика порція натхнення і мотивація не опускати руки, продовжувати роботу над позитивними змінами у Тернополі та країні» – підсумували урбаністи.
За матеріалами URBAN.te

Чи безпечно купатися у Тернополі? (ВІДЕО)

Автозлодії переслідують відомих тернополян: за короткий час у Тернополі викрали декілька дорогих авто (ФОТО)