Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянки розпочали пікантний туристичний флешмоб (ФОТО)

Одна й та ж ідея, як виявляється, може з’явитися у головах різних людей одночасно. Кілька тернополянок вирішили зробити фотографії з оголеною спиною на фоні туристичних місць світу, чим розпочали пікантний флешмоб.

Подібні флешмоби у соціальних мережах влаштовують уже не вперше. У 2016 році американка Кейтлін Ювік закликала дівчат усього світу фотографуватися без бюстгалтера, чим розпочала флешмоб #nobranoproblem. Учасниці через фото висвітлювали свій протест і право не одягати бюстгальтер, коли їм не хочеться це робити. Але головний меседж цього флешмобу був проти випадків, коли не якісна білизна призводила до різних захворювань грудей.

Пізніше, подібна фотохвиля заполонила Інстаграм у 2018 році. Тоді дівчата завантажували в мережу фотографії з оголеною спиною на кухні, чим виявляли свій протест вислову про те, що “місце жінки на кухні”

Тернополянки започаткували новий флешмоб минулого року. Його зміст у тому, щоб відпочиваючи на природі, скинути із себе все зайве, відкритися для світу і перезавантажити душу.


Катарина Рудяк багато подорожує. Свої два фото, які потрапили у флешмоб, зробила у Казахстані.
– Це два надзвичайних місця між якими день дороги. Озеро Каїнди – затоплений розлом в горах Алатау. Кришталево чиста вода та стовбури ялин, яким сотня років.
На другому фото каньйон. Таких є всьо лиш два у світі: Гранд каньйон у Штатах та Чиринський у Казахстані. 150 кілометрів химерних форм рельєфу, яким мільйони років, а навколо лише пустеля. Саме там відчуття повної свободи та відсутність будь-яких рамок.

Насправді ці фото вийшли невимушено. В мандрівці ти знаходиш місця, де тобі максимально комфортно. Це не затишок, не відчуття безпеки, не впевненість… Це просто свобода – свобода вибору, дій, емоцій. От тоді тобі по кайфу усе. Там слова та одяг стають зайвими, – підсумувала дівчина.

Тернополянка Анжела Кардинал віддає перевагу сонячним країнам. Каже, кожна жінка повинна відпочивати душею.


– Фото зроблене сьогодні о 7:39 , – розповідає вона. – У Туреччині, Текірова. Тут така місцевість, яка дуже добре допомагає розслабитися, почуватися розкутою, відчувати всю красу і вбирати свободу разом із сонячним промінням. Це необхідність для душі.

Ще одна тернополянка, журналістка Діана Гоголь подорожує світом і збирає тисячі підписників в своєму Інстаграмі, проте фото, яке приєдналося до флешмобу, зробила у рідному Тернополі.
– Ми з друзями спеціально не спали, хотіли зустріти сонце біля озера, – розповідає дівчина. – Йшли повз колію і тут мені прийшла в голову шалена ідея. Кажу: “Хочу таке фото!” Швидко роздяглася, вибігла на колію, подруга сфотографувала мене…І тут чуємо: поїзд їде! Я швиденько збігла на бік і накрилася курткою. Одним словом, було весело.


Українська поп-джазова вокалістка Христина Лугова приєдналася до флешмобу, зробивши фото на Русилівському водоспаді, що неподалік Бучача.
– Ідея фото належить талановитому тернопільському фотографу Андрієві Ревуну, – розповідає співачка. – Він сам придумував образи і створював костюми. Талановитий майстер. Ми відзняли багато кадрів. Було небезпечно там працювати, бо дуже слизько. Але, коли я побачила фотороботи Андрія, то була дуже задоволена тим, що ризикнула. Природа чудова. Все, як ми хотіли.


Підготувала Наталія Червак

ЦВК зареєструвала усіх кандидатів у народні депутати від очолюваної Поплавським Аграрної партії України

Назвали слабкі місця Зеленського