Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині просять допомогти батькові 9-х дітей

У багатодітній сім’ї Задойоних звикли: тут завжди головний чоловік. Але вже близько двох тижнів мама з дітьми сама. У голови сімейства, батька дев’яти дітей, діагностували рак

На початку червня, Андрій Задойоний почав скаржитись на погане самопочуття, до того ж втратив 25 кг ваги.

– Ми звернулися на лікування, – розповідає дружина хворого Наталія Задойона. – Потім нам поставили невтішний діагноз. У нього рак прямої кишки, метестази пішли в печінку, нирку і трохи є в легенях.

Лікарі констатують – хвороба прогресує з кожним днем, тому операція потрібна терміново.

Родичі роблять все, щоб врятувати життя чоловіка. І хоча активно допомагають рідні та знайомі, але необхідної суми все одно мало. Треба 300 тисяч гривень. Яким чином їх зібрати Задойоні не знають.

– Надіюсь, що небайдужі зрозуміють мою ситуацію та мені допоможуть, – каже пані Наталія.

Зараз Андрій перебуває на лікуванні у Тернопільському онкодиспансері. Завдяки підтримці рідних не опускає рук, адже має заради кого жити. Вдома на нього чекають діти та кохана дружина. Вже цього тижня чоловік поїде у Львів. Там медики мають зробити дві операції та провести кілька курсів хіміотерапії.

Багатодітна мама в розпачі та просить небайдужих допомогти врятувати життя чоловіка та люблячого батька. Номер картки Приватбанку 5168 7573 9373 1163 (Задойона Наталія Петрівна)

Джерело: “Т1”.

Хвилююче прощання зі школою: у Чорткові відбувся випускний вечір 2019 (ФОТО)

На Тернопільщині лікарі підробили документи, аби із колонії випустили засудженого за умисне вбивство