Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Екс-гравець тернопільської “Ниви” отримав виклик у збірну України

Андрій Шевченко викликав 34-річного воротаря “Олександрії” у розташування збірної України напередодні матчів з Сербією та Люксембургом.
Про це повідомляє прес-служба УАФ. Зазначається, що для 34-річного воротаря це дебютний виклик до головної команди країни. В активі Паньківа є одна гра у складі юнацької збірної U-16 у 2001 році.
“Мені про цю новину повідомив наш головний тренер Володимир Богданович Шаран. Він привітав, побажав успіху і удачі. Сказав, що навіть у 34 роки немає нічого неможливого, тому заслужив своєю роботою виклик у збірну, – розповідає Паньків. Багато дзвінків з привітаннями отримав? Так, з тренером воротарів Олександрії навіть жартували, що ніби у мене день народження, стільки дзвінків і поздоровлень. Звичайно, приємно. Всім дякую. Особливо партнерам по команді, головному тренеру. Без своїх одноклубників це було б неможливо. Футбол – командна гра, тому цей виклик у збірну, заслуга всіх футболістів, і нашого клубу зокрема”.
У сезоні 2007/2008 років Юрій Паньків захищав ворота тернопільської “Ниви”. Після того сезону кар’єра голкіпера пішла вгору.

Слуги і олігархи: хто кого?

Блискавка у Тернополі завдала шкоди людям на кілька сотень тисяч гривень