Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Будівельна компанія “Матла” вітає тернополян з Днем Конституції

У п’ятницю, 28 червня в Україні святкують День Конституції. Ця дата відзначається щорічно в честь прийняття Конституції України в 1996 році. Варто зазначити, що це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції. Із цим знаковим для нашої країни днем жителів Тернополя привітав директор компанії “Матла” Андрій Матла.

Він наголосив, що конституція України стала реальною та дієвою основою розбудови нашої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття основоположного документу держави поклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку в Україні.
Відтак, сьогодні наша держава розвивається за демократичними принципами, які понад усе цінують право людини на особисте життя, здоров’я, честь і гідність, власну думку, свободу слова та дій. Нові стандарти життя вимагають і нових підходів у системі державотворення. Українці з кожним роком все глибше усвідомлюють значення Основного Закону для розбудови держави, для закріплення та розширення прав людини і громадянина.
— Зараз ми маємо унікальний шанс реалізувати в нашому житті усі засади Конституції України: благородні ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституції України, — зазначив Андрій Матла.
У день свята він побажав усім міцного здоров’я, творчого натхнення, добробуту і мудрості, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень.

Тернопільські золоті медалісти майже півстоліття тому (ФОТО)

Які розваги чекають тернополян у святкові дні. Програма