Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відео, як п’яні хлопці на Тернопільщині билися між собою, а потім потрощили авто

Бійку, в результаті якої ще й КамАЗ протаранив іномарку, зареєстрували правоохоронці Монастириська. За словами начальника місцевого відділення поліції Владислава Лазєбніка, конфлікт виник між сімома чоловіками 29 квітня.

На обливний понеділок мешканці двох сіл району, віком від двадцяти до тридцяти років, зустрілися на території станції техобслуговування. Приїхали туди двома автомобілями – у КамАзі двоє чоловіків, а у Mitsubishi – п’ятеро.

Після обливання вони почали розпивати спиртні напої. А далі виникла суперечка, яка завершилася бійкою. Перевага була на боці п’ятьох. Інші двоє не захотіли прийняти поразку, сіли в КамАз та в’їхали нею в Mitsubishi. На момент зіткнення в легковому автомобілі спав один із товаришів. В результаті удару він отримав незначні травми.

З легкими тілесними ушкодженнями звернулися до лікарні усі учасники конфлікту. Правоохоронці внесли даний факт в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 125 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Відео: Побачено в Бучачі

“Так відсвяткували на Тернопільщині. А тепер відкрито кримінальні провадження та по переду довгі суди… Є інформація, що в хлопців, які на Камазі є знайомства в Монастириській поліції, які вже включилися в дану тему та пробують “зробити” винними тих, що були на приліпленому до стіни аутлендері, однак у бійці на мій погляд винні дві сторони, а в умисному знищенні майна винен виключно водій Камаза”, – йдеться в описі під відео.

«Війну бачила, але фашисти були добрішими… і так не матюкалися…» – у Тернополі водій маршрутки облаяв бабцю (ФОТО)

ДТП у Тернополі: не розминулися таксист на “Шевроле” та “Сітроен” (ФОТО, ВІДЕО)