Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Увімкніть темний режим, який приємніше для ваших очей у нічний час.

Увімкніть режим освітлення, який приємніше для ваших очей у денний час.

Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська біатлоністка вийде заміж за скандального російського спортсмена (ФОТО)

Найвищим досягненням у кар’єрі 24-річної біатлоністки є перемога в спринті на етапі юніорського Кубка світу.

Тернопільська біатлоністка Марія Кручова завершила спортивну кар’єру. Про це повідомив державний тренер збірної України Євген Колупаєв. За словами функціонера, спортсменка вирішила зосередитися на особистому житті і незабаром виходить заміж. До складу збірної України для підготовки до наступного сезону тернопільська біатлоністка не включена. Проте біатлоністка у соцмережах спростовує цю інформацію: “Тренування продовжуються і погода цьому сприяє”, пише Сьогодні.

 

Марія Кручова – наречена лідера російської чоловічої збірної з біатлону Олександра Логінова. Вона народилася в Тернополі і з 2011 року виступала за молодіжну збірну України в різних міжнародних стартах, але великих успіхів не досягла. Проте це не завадило їй познайомитися з відомим російським біатлоністом. У 2017 році вона опинилася в дорослій команді і дебютувала в Кубку IBU. У минулому сезоні на її рахунку є медаль в одиночній змішаній естафеті. В особистих гонках високі місця вона займала тільки на внутрішніх стартах і шансів пробитися в збірну на Кубок світу у неї було мало. Марію брали на кілька етапів як запасну біатлоністку, але на старт вона так і не виходила.

У соцмережах Логінова жодної інформації про майбутнє одруження немає. Сам Олександр, зазвичай дуже закритий для ЗМІ, знову недоступний для коментарів.
Перші повідомлення про те, що молода українська біатлоністка зустрічається з Олександром Логіновим, з’явилися влітку 2017 року в соціальних мережах Кручової, які вона веде дуже активно. Українські ЗМІ відреагували на ці новини заголовками в стилі: “Українська біатлоністка зустрічається з російським допінгістом”. Однак самі закохані відреагували на це більш ніж спокійно.
Олександр Логінов вже був одруженим. У 2014 році він розписався з саратовською біатлоністкою Маргаритою Яростовою, з якою до цього зустрічався кілька років. Однак, після цього в кар’єрі Олександра почалися серйозні проблеми через допінг і в 2016 році пара розлучилася, про це повідомляє “Спорт Експрес”.

На Тернопільщині чоловік виїхав з дому на автомобілі «Вольво» і пропав (ФОТО)

Тепер татусі також мають свій день: в Україні офіційно узаконили День батька

Back to Top