Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Великдень патрульні оштрафували майже сотню “шумахерів”

На Великдень патрульні області оштрафували майже сотню водіїв за перевищення швидкості.

Перевищення швидкості – одне із найбільш поширених порушень на автошляхах області, – кажуть патрульні. Упродовж свят поліцейські склали 86 постанов щодо перевищення швидкості на дорогах Тернопільщини.

Нині в області фіксують швидкість за допомогою спеціальних приладів на трьох ділянках автошляхів, – кажуть у Патрульній поліції. Про вимірювання швидкості водіїв попереджають спеціальні знаки.

«Фіксація швидкості руху автотранспорту за допомогою лазерного приладу TruCAM відбувається на автомобільних дорогах державного значення, а саме: М-09 «Тернопіль-Львів-Рава-Руська»; М-12 «Стрий -Знам‘янка»; М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече». У період з 27 квітня по 29 квітня інспектори винесли 86 постанов за порушення швидкісного режиму водіями автотранспорту».

У поліції нагадують: за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год передбачений штраф у розмірі 255 гривень; у разі перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год штраф сягає 510 гривень.

Вся правда про тарифи в громадському транспорті

Зеленський уже знає, хто буде головою Адміністрації Президента