Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська “Нива” завершила сезон поразкою (ВІДЕО)

Футбольний клуб з Тернополя посів шосте місце в групі А другої ліги чемпіонату України.

В останньому турі “Нива” у домашньому поєдинку поступився закарпатському “Минаю” з рахунком 1:2.
У порівнянні з виїзним матчем у Новоград-Волинську тренерський штаб “Ниви” провів у стартовому складі дві заміни. Одна із них була вимушеною, адже голкіпер Владислав Сидоренко у тому матчі травмувався і у рамку воріт повернувся Механів. Також замість Романа Волохатого у старті вийшов Ігор Гатала.
Гостей у цьому матчі влаштовувала лише перемога і серйозність своїх намірів вони довели з перших хвилин. Після провалу правого краю оборони “Ниви”, Василь Пиняшко увірвався у штрафний майданчик та пробив повз Механіва. Як і торік на Закарпатті, Пиняшко відкрив рахунок у зустрічі “Минаю” та “Ниви”, повідомляє клубна прес-служба.
До честі тернополян швидкий гол аж ніяк не поховав надії на здобуття позитивного результату. Навпаки — “Нива” пішла вперед з надією швидко зрівняти рахунок. Перший гострий момент господарі створили після подачі з кутового. Хохлов замикав дальню стійку, але з вигідної позиції пробив набагато вище воріт. Своє слово він ще скаже згодом.
У середині тайму здалеку намагався поцілити Кохман — мимо. А за хвилину Ігор асистував своєму тезці Гаталі, який злету вистрілив із лінії штрафного майданчика. Щоправда воротар Кулініч був на місці.
Наприкінці першого тайму у гру втрутилась злива і арбітр Олександр Шандор на п’ять хвилин повернув команди у підтрибунне приміщення. Після поновлення гри “Нива” мала всі шанси забити гол у роздягальню. Герт навісив, а захисник “Минаю” ледь не зрізав м’яч у власні ворота.
На старті другого тайму Герт знову опинився у центрі уваги. Його удар зі штрафного з труднощами на кутовий перевів Кулініч. А після подачі з кута поля Кохман пробив головою повз стійку.
Далі настав час для одного з лідерів “Минаю” Анатолія Нурієва. Він ще у першому таймі змінив на полі Федака. Спершу нападник гостей завдав небезпечного удару у нижню “шістку”, але Механів зіграв бездоганно. Проте за хвилину Нурієв все ж домігся бажаного, замкнувши дальню стійку після навісу з правого флангу.
Але і за рахунку 0:2 “Нива” не здавалась і намагалася йти вперед. Забити у відповідь тернополянам все ж вдалося. Доки лава запасних “минайців” святкувала перемогу “Вереса” над “Черкащиною”, Вадим Хохлов головою замкнув подачу з кутового і встановив остаточний рахунок у матчі.
“Нива” завершила сезон на шостому місці, а “Минай” став переможцем Групи А і наступний сезон розпочне у Першій лізі. Незабаром на закарпатців очікує матч за “золото” Другої ліги проти кременчуцького “Кременя”.

У Тернополі виявили рекламу, яка зображує жінку та чоловіка як прикрасу та сексуальний об’єкт

Відомий тернопільський пляж готують до купального сезону