У тернопільській “Ниві” з’явилося багато новобранців

3 квітня у конференц-залі “Avalon Palace” відбулася традиційна передсезонна прес-конференція футбольного клубу “Нива”, присвячена старту весняної частини чемпіонату Другої ліги, повідомляє клубна прес-служба.
Головний тренер футбольного клубу “Нива” Василь Малик, який очолив команду на початку року, розповів журналістам про підготовчий період, який тривав з 30 січня: “На момент мого приходу у “Ниву” в обоймі було лише 12 футболістів. Робота нашого тренерського штабу полягала у тому, щоб підібрати новачків під наші вимоги. Наразі ми маємо 23 гравці в загальній групі. Намагалися кожну позицію на футбольному полі продублювати. Починали з того, щоб створити колектив з гравців, які здатні виконувати конкретні завдання. У період підготовки пройшли чотири тренувальні збори. Нещодавно перейшли на одноразові заняття. Сподіваюся, що робота на зборах була якісною. Але наскільки ефективно ми попрацювали і підсилилися — покажуть офіційні матчі та підсумок сезону. Роботи у нас ще багато і наша селекція на цьому не завершується. Фактично ми зробили лише перші кроки до становлення боєздатної команди”
Директор клубу Дмитро Андрієшин акцентував увагу на завданнях, які стоять перед командою у заключній частині чемпіонату: “Попереду нас чекає десять матчів, чотири з яких ми проведемо вдома. Завдання — гідно виступити перш за все перед власними уболівальниками, адже “Нива” є найбільш відвідуваною командою Другої ліги. Звісно, що ми намагатимемося виступити якнайкраще і у виїзних поєдинках. А влітку перед нами буде стояти конкретне завдання виходу у Першу лігу”.
Про атмосферу напередодні першої офіційної гри розповів капітан “Ниви” Тарас Мороз: “Почуваємося добре. Взимку у команду запросили чимало хороших футболістів. Всі вони без проблем влились у наш колектив. Маємо декількох травмованих гравців, але сподіваємося, що це не вплине на загальний результат. Ми усі в очікуванні першої офіційної гри, адже перерва між офіційними матчами була дуже довгою”.

Микола Галас

This website uses cookies.