Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Українці голосували, а роми обкрадали: бабуся втатила 20 тисяч гривень і 500 доларів

Допоки українці голосували, у Колодіївці, що на Підволочищині, четверо злодійок обманом проникли в помешкання  пенсіонерки і винесли звідти кругленьку суму. Про те, що непрошені гості її обікрали, старенька дізналася лише за декілька годин, коли додому повернулась її донька.

Як повідомили у Підволочиському відділенні поліції, із заявою про крадіжку донька потерпілої звернулася близько 22 год, а злочин стався по обіді. Коли її 84-річна матір була вдома сама, до будинку зайшла  жінка ромської національності і попросила гілочку з вазона, який стояв на підвіконні, начебто, на ліки дитині. Господиня погодилась допомогти і пішла за вазоном до іншої кімнати, а коли повернулася, побачила у ганку ще трьох жінок. Непрохані гості наробили ґвалту і так затуманили голову пенсіонерці, що та не помітила, як котрась із чужинок взялась нишпорити у хаті.

Така «вистава», як з’ясувалось згодом, літній жінці обійшлася у 20 тисяч гривень і 500 доларів, які одна зі злодійок знайшла у скрині. Ключ від схорону старенька ховала під подушкою, ним і скористалась лиходійка.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Допоки крадійок, які, до слова, можуть пересуватися на автівці розшукують,  поліцейські просять бути пильними і не впускати чужих до будинків.

Не допустити реваншу позавчорашніх та договорняка вчорашніх з сьогоднішніми

У Тернополі військові спіймали підлітків, які в парку робили заборонені речі