Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин Ігор Фльорків: «Я мріяв реалізуватися в Україні, адже наша держава  – не просто місце на карті»

Майбутнє України залежить не лише від політиків, а й від кожного українця зокрема. Адже кожен з нас має величезний обов’язок, несе місію громадянина держави і щодня робить свій внесок у розбудову майбутнього.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час останнього засідання Уряду. На його думку, рецепт успіху дуже простий.

«По-перше, ми маємо любити нашу державу. По-друге, маємо бути відповідними громадянами, відчувати власну відповідальність за державу. По-третє, маємо сумлінно робити свою справу, бо кожен з нас робить внесок у розвиток держави. Тому я закликаю усіх сьогодні осмислити і для себе визначити, що Україна – це не просто місце на карті (www.uawelove.org ), а це наш дім, майбутнє якого залежить саме від нас», – зазначив Глава Уряду.

Він закликав українців позбутися будь-яких відчуттів, пов’язаних з меншовартістю, із песимізмом, із тим, що в України щось може не вийти.

«Ми зможемо збудувати якісну, сильну Українську державу», – упевнений Володимир Гройсман.

Коли приклад – надихає

Поряд з нами живуть різні люди: одні постійно нарікають на долю і політиків, інші беруть штурвал долі у свої руки  і будують майбутнє вже сьогодні.  Вони мріють, ризикують, планують, часто будуть щось нове з нуля, розчаровуються, але йдуть обраним шляхом до кінця.  І тільки тоді приходить  успіх.
Звичайно, перші назвуть їх «улюбленцями долі» і воліють не знати, якою ціною це все здобуто.  Саме про людину, яка кинула виклик обставинам і досягла поставленої мети, ми хочемо розповісти. Ігор Володимирович Фльорків – відомий у Тернополі лікар-стоматолог. Про успіх і не тільки – у нашій розмові.
– Ігоре Володимировичу, знаємо, що у кожного шлях до професії свій. Як ви прийшли до власної справи і чи довгим був цей шлях?
– У 2002 році я закінчив Чортківський державний медичний коледж за спеціальністю «Стоматологія ортопедична». А в 2007 р. –  Івано-франківський державний медичний університет. Аж через 10 років, у 2017-му,  мені вдалося започаткувати власну справу – відкрити у Тернополі Студію естетичної стоматології «М’ята». Звичайно, шлях до втілення мрії був нелегкий, було по-різному. Але коли є люди, які вірять в тебе, підтримують, це дуже мотивує і допомагає.
– Розкажіть про успіхи у справі, які вам вдалось досягти за останні роки? Що вважаєте найбільшим успіхом? Завдяки чому його вдалось досягнути?
– Найбільшим успіхом, мабуть, є побудова моделі клініки, в якій комфортно знаходитись не тільки пацієнтам а й працівникам. А ще – можливість вдосконалюватись, впроваджувати новітні методи лікування. Це стало можливим завдяки підтримці рідних та близьких людей, наполегливій праці та вірі у те, що робиш.
Сьогодні наша студія – це новітній центр, обладнаний сучасними приладами за допомогою яких наші лікарі мають змогу надавати послуги високої якості. І  кожен задоволений пацієнт, який виходить із білосніжною усмішкою і гарним настроєм від нас, – це також успіх!
– Багато лікарів шукають роботу за кордоном. Мовляв, там інші умови, вищі зарплати. Чи думали ви про еміграцію? Чому ви залишились в Україні? Чому ви вважаєте, що зможете себе тут реалізувати в повній мірі?
– Думки про еміграцію були, і досить часто. Проте моєю мрією була реалізація себе саме тут, в Україні. Прикладом досягнення успіху і можливостей стали молоді люди – стоматологи. Вони  довели, що все реально зробити і в нас, в наших нелегких умовах і зовсім непростий час. Більше того, можна зробити це так, щоб говорили про твою справу далеко за межами України. Це дійсно мотивує!
– За що Ви любите Україну? Назвіть 5 речей.
– Ой, тут дуже складно виокремити щось. Для мене це питання рівноцінне «За що ти любиш своїх батьків?» Та просто за те, що вони є і що вони – наші, рідні. Так само і Україна. Це наша рідна країна, іншої просто немає.
– Назвіть 5 ваших головних мрій у житті.
– Найперше – здорова і щаслива родина,  мир в країні, єдина, соборна, незалежна Україна. Мрію про державу без корупції, де всі грають за правилами, де є верховенство права, де всі рівні перед законом. Про державу, яка є повноцінним членом європейської сім’ї. І, звичайно, успіх і подальший розвиток власної справи.
– Що ви хотіли б побажати молодим українцям?
– Вірити в себе,вірити в свою мрію, вірити в Україну. Не боятись зробити перший крок до своєї мрії. Так, буде важко,буде ризик, але відчуття, коли твоя мрія починає втілюватися-просто неймовірне.
– Дякуємо за розмову. Бажаємо процвітання вашій справі та багато задоволених пацієнтів!

Зоряна Ганська,www.uawelove.org

На Прикарпатті житель Тернопільщини збив п’яного пішохода (ФОТО)

В зоні проведення ООС загинув боєць з Тернопільщини (ФОТО)